SESSIÓ DE COL·LECTIUS

Avui a les 14:30 tenim una cita imprescindible!

Tots els col·lectius catalans joves que treballen sobre les bases de futur i busquen alternatives de funcionament es troben a l’aula CB4 de l’ETSAB, dins de l’assignatura “Arquitectura i Política”.

Entre els grups implicats hi trobem La Col i Raons Públiques, molt seguits per Rusc, Col·lectiu Punt6 i Volta, amb potència per descobrir, i Equal Saree i celobert, que de segur que ens aporten moltíssims conceptes importants.

És una oportunitat que no es pot perdre!

Actualment una sessió com aquesta pot semblar poc emocionant, no és de Norman Foster o Richard Rogers, ni de Valerio Olgiati o Beck Perovic, ni, tirant cap a local, de Rafael Moneo o Josep Llinás. És veritat, no és una sessió a la que estiguem acostumades, i precisament per això és important! Per fi la universitat -i sembla que una part de la societat- s’adona que ha de donar sortida a les alternatives que proposen (i això serà tant per bo com per dolent). Les conseqüències podrien ser d’engoliment per part de la societat de consum, tranformant les iniciatives en moda, o bé podem fer-ho bé i seguir treballant sense vendre la moral pròpia.

Totes aquestes incògnites les resoldrem avui, repetim, a les 14:30 a l’aula CB4 de l’ETSAB, a l’assignatura “Arquitectura i Política”.

Ens veiem allà!

CdQNgC1VAAA1aAW

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s